Fysio Supervision : Fitness, voor iedereen

Verantwoord trainen en revalideren onder begeleiding!

Fysio Supervision zegt het al. Trainen onder professionele begeleiding van onze fysiotherapeuten met als doel fitter te worden.
Fysio Supervision is een initiatief van fysiotherapie Oskamp – van der Geer en is opgezet vanuit onze jarenlange ervaring in de gezondheidszorg.

Veel gezondheidsklachten vinden hun oorsprong in een disbalans tussen belasting en belastbaarheid. Wij van fysiotherapie Oskamp – van der Geer zijn van mening, dat gericht en verantwoord trainen een grote kwalitatieve verbetering van het lichamelijk functioneren kan bewerkstelligen,

U traint bij Fysio Supervision volgens een verantwoorde opbouw, met als doelstelling het volledig benutten van uw coördinatie,uithoudingsvermogen, flexibiliteit, kracht en snelheid (de vijf motorische grondeigenschappen). Met behulp van persoonlijk afgestemde oefeningen wordt de fysieke belastbaarheid verhoogd of behouden.

Zo kunt u sportend aan uw gezondheid werken, met als resultaat een goede conditie, een gezond lichaamsgewicht en een fit gevoel. U zult meer energie krijgen en beter bestand zijn tegen ziekte en stress.

Doelgroep

Fysio Supervision is voor jong en oud toegankelijk:

 • met medische indicatie op verwijzing van huisarts of specialist
 • met fysiotherapeutische indicatie, vastgesteld door uw fysiotherapeut na verwijzing van huisarts of specialist
 • met fysiotherapeutische indicatie, vastgesteld door uw fysiotherapeut in het kader van de Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF)
 • zonder medische of fysiotherapeutische indicatie

Intake

De intake voor deelname aan Fysio Supervision bestaat uit een inventarisatiegesprek en wanneer nodig een lichamelijk onderzoek.
Na de intake kan de fysiotherapeut samen met u een individueel trainingsprogramma opstellen. Hierbij wordt rekening gehouden met uw persoonlijke doelen en uw lichamelijke mogelijkheden. In sommige gevallen zullen wij vragen om goedkeuring van uw huisarts.

Trainen

De groepstrainingen zijn zodanig georganiseerd, dat maximaal 4-6 personen tegelijkertijd het individuele programma in 60 – 90 minuten kunnen afwerken. U wordt hierin begeleid door een fysiotherapeut, die u leert de apparatuur in te stellen en de oefeningen op correcte wijze uit te voeren.

Fysio Supervision onderscheidt zich van een sportschool met persoonlijke begeleiding van een fysiotherapeut, het individueel opgestelde oefenprogramma en de groepsgrootte.

Fysio Fit Supervision tarieven

Tarieven met (para) medische indicatie

De mogelijkheid van vergoeding van fysiotherapeutische revalidatie en training hangt af van uw verzekeringsvoorwaarden.

Tarieven zonder (para) medische indicatie

 • Géén inschrijvingskosten
 • Geen opzegtermijn, wel betaalt u een maand contributie vooruit. Wij zullen dus eenmalig dubbele contributie vragen en vervolgens betaalt u iedere eerste training van de nieuwe maand.
 • Betalingen per contant
 • Restitutie van de betaalde contributie is in principe niet mogelijk.
 • Intake – € 27,50
 • Losse training – € 10,00
 • Maandabonnement bij:
  1 x per week trainen – € 37,50
  2x per week trainen – € 45,00

Huisregels

Sportieve kleding, zaalschoenen (geen buitenschoenen), gebruik handdoek tijdens training (verplicht).

Openingstijden

Uw trainingstijden kunnen alleen in overleg met Fysio Supervision worden vastgesteld.

Afspraak maken?

U kunt bij Fysiotherapie Oskamp – Van der Geer telefonisch of per e-mail een afspraak maken. Wij nemen graag de tijd voor u.

Contact

Henry Dunantweg 40B
2402 NR Alphen a/d Rijn
Tel.: 0172-433322
E-mail: info@praktijkoskamp.nl